Goalgetter Dalmau hoopt spoedig op negentig minuten: "Heb het gevoel dat ik er klaar voor ben"

© FC Utrecht.nl
UTRECHT - Na afloop wilde hij het er liever niet over hebben, maar Adrián Dalmau maakte net als vorige week een goede indruk bij FC Utrecht. De Spaanse spits was nog niet fit genoeg om in de basis te starten, maar kwam na rust binnen de lijnen tijdens het met 3-1 verloren duel tegen FC Twente en kwam opnieuw tot scoren. Toch overheerste ook bij hem na afloop de teleurstelling. "Als je op deze manier speelt ga je niet van dit soort tegenstanders winnen."
Dalmau in gesprek met René van den Berg
Dalmau verving Patrick Joosten en maakte in de tweede helft zijn opwachting. Lang had hij niet nodig om tot scoren te komen, want na minder dan een kwartier tekende hij al voor de gelijkmaker. Het is voor de fans van FC Utrecht dan ook te hopen dat de goalgetter snel volledig wedstrijdfit wordt. "Het was erg frustrerend dat ik de afgelopen weken niet heb kunnen laten zien wat ik kan, doordat ik geblesseerd was. Nu heb ik het idee dat ik klaar ben om negentig te spelen."
Hoogma: "Na de openingsfase waren we de weg kwijt"
Dankzij zijn treffer staat Dalmau op twee doelpunten in twee gespeelde wedstrijden namens de ploeg uit de Domstad. Geen slecht gemiddelde, maar toch blijft hij kritisch. "Iedereen kent mijn kwaliteiten: ik ben een doelpuntenmaker. Toch had ik vandaag misschien nog een tweede kunnnen maken", zo besluit Dalmau.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.