Hoogland sleept met negen man punt uit het vuur

© Arnold Schenk
HOOGLAND - Hoogland heeft een knappe prestatie geleverd op bezoek bij EVV. De wedstrijd eindigde in 1-1 gelijk, terwijl twee spelers van Hoogland met rood het veld moesten verlaten in de tweede helft.
EVV was sterker in de eerste helft en kwam vaak in de zestienmeter. In de 43ste minuut viel de 1-0 via de vrijstaande Rick Polman. Hoogland stelde daartegenover een paar uitbraken, maar dit leverde geen gevaar op.
In de tweede helft gebeurde er genoeg opvallends. Lex Hienekamp zorgde met een hard schot in de linkerzijde van het doel voor de gelijkmaker. Met twee man verdedigde Hoogland succesvol de 1-1. Eerst verliet Henk Baum het veld met een rode kaart. Hij gebruikte handen naar een tegenstander. Daarna moest ook Oskar van Logtestijn vertrekken. Hij kreeg twee keer geel.
In de slotfase kreeg Hoogland via Gijs Keuning een enorme kans. Hij miste een op een met de keeper.