Mark van der Maarel krijgt kans als linksback bij FC Utrecht: "Daar ga ik 120% voor"

© RTV Utrecht
UTRECHT - Mark van der Maarel lijkt zich op te kunnen gaan maken voor een rentree in de basis bij FC Utrecht. Door de rode kaart van Leon Guwara tegen FC Twente komt de linksbackpositie vrij. "Je zal mij niet horen zeggen dat ik moet spelen. Ik kan het alleen maar hopen en daar ga ik 120% voor", zegt Van der Maarel.
Van der Maarel weet dat nu weer aan hem gedacht wordt. "Ik hoop het. Het is even wachten op de kans die ik moet krijgen. Tot op heden is het niet zo geweest, dus ik hoop dat het gaat gebeuren. Ik heb vrij veel geduld, al is dat moeilijk zat", geeft de vice-aanvoerder toe.
"Je ziet dat het team wat minder draait. Dat is misschien een incident, maar ik geloof dat ik een positieve impact kan hebben op het team. Het is aan mij om die kans te grijpen", aldus Van der Maarel.
Mark van der Maarel: "Ik geloof dat ik een positieve impact kan hebben op het team"

ALTERNATIEVEN

Vanmiddag werkte FC Utrecht een oefenwedstrijd af tegen NEC, waarin voor de polyvalente verdediger een plek ingeruimd was als linksachter. Hij mocht van trainer John van den Brom de negentig minuten volmaken.
Het moet gek lopen wil hij daar niet gaan spelen
John van den Brom
"Omdat Leon geschorst is voor één wedstrijd, kunnen wij de alternatieven in deze wedstrijd bekijken. Dat is Mark vandaag geweest. Ik weet dat hij daar vaker heeft gespeeld. Het moet gek lopen wil hij daar niet gaan spelen", aldus de Amersfoortse trainer.
FC Utrecht hervat zaterdag over een week (14 september) de competitie met een thuisduel tegen FC Emmen. Komend weekend zijn er geen duels vanwege interlands van het Nederlands elftal.
De trainer over Van der Maarel: "Ik weet dat hij daar vaker heeft gespeeld"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.