RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

GVVV mist Rodny Hofman tegen Katwijk

VEENENDAAL - Rodny Hofman ontbreekt zaterdag bij GVVV, in de Tweede divisiewedstrijd tegen Katwijk. De rechtsback van de Veenendalers heeft tijdens de wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys van afgelopen zaterdag waarschijnlijk zijn neus gebroken.

JUBILEUM UITGESTELD
"Ik kreeg vlak voor tijd bij een actie op de achterlijn de bal keihard in mijn gezicht", laat Hofman weten. "Meteen daarna werd mijn neus dik en blauw. Ik moet eerst foto's laten maken voor ik weer het veld op mag. Nog geen 250e wedstrijd in GVVV 1 dus voor mij."

Jesse van Nieuwkerk is wel weer beschikbaar. De voormalig speler van het Mijdrechtse Argon, die afgelopen zomer overkwam van Quick Boys, is hersteld van een blessure.

KOPLOPER
GVVV treft met Katwijk zaterdag de koploper van de Tweede divisie. De ploeg van trainer Jan Zoutman heeft zes punten uit twee duels en incasseerde nog geen enkele tegentreffer. Die cijfers lijken iets geflatteerd, omdat Katwijk die punten haalde tegen ploegen die door velen als degradatiekandidaat worden gezien: Scheveningen en promovendus ASWH.

Toch is Katwijk een loodzware opponent voor GVVV, dat uit de eerste twee duels slechts n punt haalde en dus nog wacht op de eerste zege. Om op De Krom succesvol te zijn zal de ploeg van Niek Oosterlee de kansen beter moeten benutten dan afgelopen zaterdag, toen thuis met 4-3 werd verloren van Rijnsburgse Boys.

DE GRAAF
Met name spits Jeremy de Graaf, die voor rust drie keer oog in oog met de doelman miste, zal zich die nederlaag hebben aangerekend. Hij werd in de rust gewisseld, maar trainer Oosterlee nam zijn topscorer in bescherming. "Hij mist die kansen niet expres."

Daarnaast zal het verdedigend scherper moeten dan tegen Rijnsburgse Boys, dat bij twee van de drie doelpunten wel erg makkelijk door de Veense defensie sneed.

LIVE
De wedstrijd tussen Katwijk en GVVV, die vorig seizoen in 2-2 eindigde, begint zaterdag op het ongebruikelijke tijdstip van 14.00 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -