De Wolf: "Het wordt tijd om punten te gaan halen"

© Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg reist zaterdag af naar Werkendam voor de lastige uitwedstrijd tegen Kozakken Boys. De Blauwen haalden één punt uit de eerste twee wedstrijden en wachten dus nog op de eerste overwinning van dit Tweede divisieseizoen.

BLESSURES

Spakenburg begon met een gelijkspel bij promovendus ASWH en verloor vorige week op eigen veld met 4-2 van kampioen AFC. "Het wordt tijd om punten te gaan halen", zegt trainer John de Wolf, die niet kan beschikken over Nathaniel Will, die tegen AFC uitviel met een knieblessure. Ook Olaf van de Sande is geblesseerd.
"Will is twee tot vier weken uitgeschakeld", aldus De Wolf. "En Van de Sande heeft problemen met zijn lies en zijn heup. Die zijn we iets langer kwijt ben ik bang." Jordi Bitter zit na een blessure wel weer bij de selectie.

KOZAKKEN BOYS

Kozakken Boys, dat het seizoen begon met een thuisnederlaag tegen TEC, won vorige week met enig fortuin van De Treffers. Bij de Werkendammers staat sinds dit seizoen Leersummer Nando Wormgoor onder contract. Hij speelde de afgelopen twee seizoenen voor DOVO.
Ook Royston Drenthe behoort sinds kort tot de selectie van trainer Rick Adjei. De Wolf rekent er echter niet op dat de oud-speler van Real Madrid tegen Spakenburg tot de selectie behoort. "Ik krijg signalen dat het nog een week of twee duurt, maar dat kan ook een spelletje zijn", zegt de Spakenburgtrainer.

LIVE

Kozakken Boys - Spakenburg begint zaterdag om 15.00 uur en is live te volgen op Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.