Hooglandtrainer Prins moet puzzelen tegen HSC'21

© Orange Pictures
HOOGLAND - De verrassende debutant in de Derde divisie Hoogland speelt zondag in Haaksbergen tegen HSC'21. De amateurlandskampioen van 1999, toen in de finale van IJsselmeervogels werd gewonnen, heeft net als Hoogland vier punten uit twee duels.

BONUS

Die vier punten van Hoogland zijn pure bonus. Op de 1-0 zege op Westlandia volgde afgelopen weekend een 1-1 gelijkspel bij EVV. De ploeg heeft handhaving als doel. De ploegen onder de streep moeten de vier punten voorsprong die Hoogland al heeft eerst nog maar eens inhalen.
HSC'21 startte verrassend sterk, met een 4-1 zege op Quick. Vorige week werd in Naaldwijk met 1-1 gelijk gespeeld tegen Westlandia.

PERSONELE PROBLEMEN

"Ik ben blij met de vier punten, maar de personele problemen zijn niet minder geworden", stelt Hooglandtrainer Raymond Prins, die in de wedstrijd tegen EVV spits Henk Baum rood zag krijgen. Ook Oskar van Logtestijn kon naar twee keer geel inrukken.
Beiden zijn er daarom zondag wegens een schorsing niet bij. Stijn Mossink is nog niet fit, terwijl Martijn Schilthuis en Coen Heus nog aan het revalideren zijn na zware blessures. Youri van der Meer, die overkwam van UNA, is speelgerechtigd en zit bij de selectie.

LIVE

Het duel HSC'21 - Hoogland begint zondag om 14.30 uur en is live te volgen op Radio M Utrecht. Hercules, dat in dezelfde afdeling uitkomt, is zondag vrij.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.