RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Spelers DOVO geven gehoor aan wens Kruys: 7-5 zege

1/2
VEENENDAAL - Wie zaterdag doelpunten wilde zien had naar het duel in de Derde Divisie tussen DOVO en VVOG moeten gaan. Er werd maarliefst twaalf keer gescoord. DOVO was op eigen veld met 7-5 te sterk voor VVOG.

Tussen de polonaise door hing DOVO-trainer Gert Kruys aan de lijn in Namen en Rugnummers


Tegenover het Algemeen Dagblad zei Gert Kruys deze week dat hij een hoger rendement wilde bij zijn ploeg. Dat hebben de spelers waarschijnlijk ook gelezen. Na tien minuten stonden de Veenendalers namelijk al met 2-0 voor door twee treffes van Yasar. Vervolgens was het in de 19e minuut voormalig voetballer van GVVV Caifano Latupeirissa die de aansluitingstreffer maakte voor VVOG. Hij deed dit via een penalty.

DOELPUNTEN DOELPUNTEN DOELPUNTEN

Drie minuten later was het alweer raak aan de Veenendaalse kant. Roy Bakkenes zette de 3-1 op zijn naam. In de 32e minuut was het vervolgens Rihairo Meulens die namens VVOG de 3-2 binnenkopte. Daarmee was het met de doelpuntenproductie van de eerste helft nog niet gedaan. In de 40e minuut schoot Quincy Arends de bal in de verre hoek en zo werd het 4-2. Via een tweede treffer van Meulens werd het nog voor rust 4-3.

En of het na rust was gedaan met de doelpunten in Veenendaal? Nee. In de 47e minuut lag de bal alweer in net. Het werd 5-3 via Quincy Arends. Opnieuw werd de spanning terug in de wedstrijd gebracht via een strafschop. Vanaf de stip schoot Mike Ahrens namens VVOG de 5-4 binnen. Ook het tiende doelpunt van de middag viel. Jasper Waalkens krulde in de 75e minuut een vrije trap prachtig binnen: 6-4. Twee minuten later viel natuurlijk weer een doelpunt aan de andere kant. Mike Ahrens zorgde met zijn tweede van de middag voor de 6-5. Het laatste en twaalfde doelpunt van de middag viel uiteindelijk in de 87e minuut. Quincy Arends zorgde voor het slotakkoord: 7-5.

4' G÷khan Yasar [1-0]
10' G÷khan Yasar [2-0]
19' Caifano Latupeirissa [2-1, penalty]
22' Roy Bakkenes [3-1]
32' Rihairo Meulens [3-2]
40' Quincy Arends [4-2]
44' Rihairo Meulens [4-3]
47' Quincy Arends [5-3]
64' Mike Ahrens [5-4, penalty]
75' Jasper Waalkens [6-4]
77' Mike Ahrens [6-5]
87' Quincy Arends [7-5]

"Wat een spektakel vandaag", aldus trainer Gert Kruys in Namen en Rugnummers. "Ik ben enerzijds heel blij met de eerste overwinning, anderzijds ben ik teleurgesteld over de manier hoe we goals tegen krijgen."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht