RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

John de Wolf ziet Spakenburg diep zakken: "Eerste helft was dramatisch"

1/3
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - John de Wolf zag Spakenburg bij tijd en wijlen door de ondergrens zakken. Het resulteerde in een 4-2 nederlaag bij Kozakken Boys, waardoor de Blauwen nog altijd maar n punt hebben in de Tweede Divisie. "Dit is teleurstellend. De eerste helft was echt dramatisch", zegt De Wolf.

"Dingen die we moeten doen, opbouw, vrij lopen... We durfden dat gewoon niet. Er zat angst in. Je komt 2-0 achter en dan kom je door een wonderschonde goal op 2-1. Dan scoren we de 2-2 nog", beschrijft De Wolf de eerste helft.

John de Wolf: "Het verhaal is dat je de goals te makkelijk weg geeft"


ACHTER DE FEITEN AAN
Na de rust begint Spakenburg goed, maar is het Kozakken Boys dat de trekker overhaalt. "Tot de goal is er niets aan de hand, maar dan kom je wr achter. Dan ben je zelf in balbezit, maar dan speelt Mitchell de Zwart hem bij de tegenstander in de voeten. Dan krijg je de counter om je oren en dan is het 4-2", aldus De Wolf. "Als je kansen mist, wordt het moeilijk om op dit moment punten te gaan halen."

"Het is durven, lef hebben en je niet verschuilen. We moeten doen wat we moeten doen. Maar je gaat achter de feiten aanlopen en dan is het z open achterin. Je geeft de goals ook makkelijk weg, dat is het verhaal op dit moment."

Verdediger Barry Beijer ziet wel het positieve in van deze nederlaag. "En uit drie is matig, maar het kan nu alleen maar beter", zegt hij na afloop van het verloren duel tegen RTV Utrecht. "We waren niet goed als we de bal hadden. Vooral in de eerste helft raakte we hem heel snel kwijt. Bij 2-0 achterstand komen we nog goed terug. Het is zonde dat we hem dan nog weggeven."

Barry Beijer: "Het kan nu eigenlijk alleen maar beter"


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -