RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Feest bij koploper IJsselmeervogels: "Hier werk je de hele week voor"

1/2
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Keiharde muziek en gezang klok er uit de kleedkamer van IJsselmeervogels na de 5-1 zege op TEC. "Je werkt heel de week hiervoor dus dan is het leuk om het met zijn allen te vieren", sprak een euforische Gwaeron Stout na afloop tegen RTV Utrecht.

Een dolblije Gwaeron Stout na afloop van de 5-1 overwinning


IJsselmeervogels was heer en meester tegen TEC. Met name het spel van Stout viel op. Hij bekroonde zijn goede spel nog met een treffer. "Wij hebben vandaag echt laten zien wat we kunnen. Er komt nu wel een lastigere reeks aan. Ook dat is een mooie klus om te laten zien of we het dan ook kunnen."

Stout werd er vlak voor tijd uit voorzorg uitgehaald. Hij had last van zijn lies en dus haalde trainer Ted Verdonkschot zijn aanvoerder naar de kant."Ik kreeg ook nog een tik op mijn bovenbeen. Het is makkelijker te accepteren als de wedstrijd al gespeeld is en je al een doelpunt op zak hebt", besloot Stour zijn verhaal met een lach.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht