RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Sportlust'46 voert Hoofdklasse A aan: "Met beide voeten op de grond blijven"

1/2
UTRECHT/PROVINCIE UTRECHT - Trainer Patrick Loenen van Sportlust'46 wil niet te hard van stapel lopen na de 5-0 zege op Rijsoord. Na twee duels in de Hoofdklasse A staat zijn ploeg bovenaan met zes punten, negen goals voor en nul tegen. "Ik ben tevreden met het resultaat en de uitvoering over het algemeen, maar er zaten ook mindere fases tussen", aldus Loenen.

Sportlust aan kop: "Laten we met beide voetjes op de grond blijven"


"Ik denk dat we na dertien minuten er drie in hadden liggen, dan weet je dat de wedstrijd jouw kant op gaat vallen", wist de trainer van de Woerdenaren al snel. "We maken er nog twee bij, maar dat was ook omdat we fases gas terugnamen. Er hadden er nog wel drie of vier bijgekund. Dat was niet geflatteerd geweest."

"We zitten in wedstrijd twee, dus dit zegt nog niet zo veel, maar het geeft wel rust natuurlijk. Je wil de wdstrijd al volledig beslissen voor rust", is Loenen nog een beetje kritisch. "Laten we met beide voetjes op de grond blijven. We hebben nu zes punten. Dat is lekker als je net gepromoveerd bent, maar ik heb nog nooit een ploeg met zes punten erin zien blijven."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -