RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Luxeprobleem bij IJsselmeervogels: "We hebben ze allemaal wel echt nodig"

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Het gaat IJsselmeervogels op dit moment voor de wind. De Rooien gaan sinds zaterdag alleen aan kop in de Tweede Divisie en hebben een grote en fitte selectie. Dus kampt trainer Ted Verdonkschot met een luxeprobleem.

"De sfeer is op dit moment heel goed, daar helpen de resultaten natuurlijk ook bij", sprak Verdonkschot tegen RTV Utrecht. "Je groeit dan meer naar elkaar toe. Dat zie je ook in het veld, ze maken allemaal meters voor elkaar. Dat is heerlijk om te zien. Ik heb haast niks om te klagen." IJsselmeervogels was zaterdag met 5-1 te sterk voor TEC.

GROTE SELECTIE

IJsselmeervogels beschikt over een grote en steeds fittere selectie. Verdonkschot heeft daarom genoeg keus, maar reden voor wijzigingen in de opstelling lijken er niet te zijn. De oefenmeester kampt dus met een luxeprobleem waarin hij de bankzitters ook tevreden moet houden. "Dat is altijd lastig. Je weet dat je een paar goede jongens op de bank hebt zitten en talenten die eraan ruiken. We moeten dus maar een vriendschappelijk potje plannen, want we hebben ze echt nog wel allemaal nodig", aldus de trainer van de kersverse koploper.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht