RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Voorronde districtsbeker: PVCV te sterk voor SV Nieuw Utrecht

1/5
UTRECHT/VLEUTEN - In poule 20 van de voorronde van de districtsbeker heeft PVCV goede zaken gedaan. Op bezoek bij SV Nieuw Utrecht werd er met 0-3 gewonnen.

Verslaggever Mark Kloostra over het bekerduel


Het was lang wachten op doelpunten bij de ontmoeting tussen de ploeg uit Utrecht en Vleuten. Op slag van rust pakten de bezoekers de voorsprong. Jim Zeehuisen was de gevierde man en zette de 0-1 op het scorebord.

In de tweede helft kwam de winst van PVCV niet meer in gevaar. De marge werd juist vergroot. In de 55e minuut maakte Shane Koppenhol de 0-2 en in de absolute slotfase zorgde Sander van der Woude nog voor het slotakkoord: 0-3.

44' Jim Zeehuisen [0-1]
55' Shane Koppenhol [0-2]
90' Sander van der Woude [0-3]


PVCV-trainer Mitch Maas is blij met drie punten


"Dit is een verdiende overwinning", aldus trainer Mitch Maas van PVCV. "We hadden er nog wel meer kunnen maken. Ik ben tevreden over deze drie punten in de beker. We richten ons in principe op de competitie, alles wat we winnen in de beker is mooi meegenomen."

Trainer Tarik Divarci van Nieuw Utrecht was minder tevreden. "De afspraken werder niet nagekomen. De duels werden niet gewonnen, dan wordt het een hele moeilijk middag", sprak de teleurgestelde trainer tegen RTV Utrecht. "We hebben nog genoeg werk aan de winkel. Dinsdag gaan we er weer hard tegen aan op de training. We zien de beker wel als een soort voorbereiding."

Nieuw Utrecht-trainer Tarik Divarci: "Werk aan de winkel"


POULE

PVCV klimt nu naar de tweede plek in de poule. De ploeg uit Vleuten heeft drie punten uit twee duels. SV Nieuw Utrecht staat nu laatste met één punt uit twee duels. SV Papendorp gaat met 6 punten uit twee duels aan de leiding. PVCV komt nog in actie tegen De Meern, SV Nieuw Utrecht tegen Papendorp. De nummers één en twee gaan door in het bekertoernooi.

 Stand in Poule 20 Stand in Poule 20 | Foto: Voetbal.nl


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht