RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hoogland buigt het hoofd voor het eerst in Derde Divisie

HOOGLAND - Hoogland heeft voor het eerst verloren in de Derde Divisie. De promovendus nam het op tegen HSC'21 en ging op bezoek in Haaksbergen met 2-0 onderuit.

AFWEZIGEN
Bij Hoogland ontbraken aanvallers Henk Baum en Oskar van Logtestijn. Baum ontving vorige week tegen EVV een rode kaart na een slaande beweging, terwijl Van Logtestijn twee keer geel kreeg en dus ook kon inrukken. Baum is voor vier wedstrijden geschorst, Van Logtestijn is volgende week weer inzetbaar.

Toch was er in de eerste helft weinig aan de hand voor de ploeg van Raymond Prins. Er werden niet veel kansen gecreŽrd, maar ook Hoogland-doelman Sebastiaan Bruins had weinig te doen. De openingstreffer van de thuisploeg kwam dan ook volledig uit de lucht vallen. Een momentje van onoplettendheid in de Hooglandse achterhoede leidde het doelpunt van Desney Bruinink in, die hard uithaalde op de rand van het strafschopgebied.

Na een klein uur spelen verdubbelde HSC'21 de voorsprong, dankzij een raak geschoten vrije trap van Michael Rensing. Hoogland bleef het proberen, maar was in het restant van het duel niet meer bij machte om een slotoffensief te forceren.

BLESSURE HIENEKAMP
Een andere tegenvaller voor Hoogland was het uitvallen van Lex Hienekamp. Hienekamp moest zich noodgedwongen laten vervangen en ging met een ogenschijnlijk zware blessure richting de kleedkamer. Na de wedstrijd werd hij naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek. De middenvelder heeft waarschijnlijk een zware hersenschudding opgelopen.

RANGLIJST
Ondanks de eerste nederlaag in drie wedstrijden staat Hoogland met vier punten op een verdienstelijke derde plaats in de Derde Divisie B.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -