RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Berusting bij Hoogland na nederlaag: "Waren vandaag machteloos"

1/4
HOOGLAND - Na afloop van HSC'21 - Hoogland ging het vooral over de blessure van middenvelder Lex Hienekamp, die met een blessure aan het hoofd naar het ziekenhuis ging. Verslaggever Arnold Schenk sprak met trainer Raymond Prins en verdediger Dave Dekker ook nog over het met 2-0 verloren duel van de Hooglanders. "Jammer dat we niet hebben kunnen profiteren van de ruimte."

Raymond Prins (Hoogland): "Niet leuk om te zeggen, maar we waren vandaag machteloos"


Voor Prins was het flink puzzelen in aanloop naar het duel met HSC'21, door de schorsingen van Henk Baum en Oskar van Logtestijn. "Daardoor misten we toch wat stootkracht voorin", zo vertelt de trainer, die vooral baalde van de tegentreffer op slag van rust. "Verdedigend vond ik dat we het heel behoorlijk voor elkaar hadden, zeker in vergelijking met vorige week."

Na een uur spelen viel de 2-0 en was het duel volgens Prins gespeeld. "In de rust hebben we aangegeven dat we zolang mogelijk in de wedstrijd moesten blijven. Vorige week waren we ook niet de betere, maar maakten we alsnog de gelijkmaker. Jammer dat het vandaag niet lukte."

Dave Dekker (Hoogland): "Aan de bal weet iedereen dat het beter moet"


Verdediger Dave Dekker sluit zich aan bij de woorden van zijn trainer. "Het verdedigen in de eerste helft koste ontzettend veel kracht. Dat je dan aan het eind van de eerste helft een doelpunt tegen krijgt is in mentaal opzicht een enorme tegenvaller. In de tweede helft waren we niet bij machtige om dat nog om te draaien."

Toch ziet Dekker genoeg perspectief na de eerste nederlaag van het seizoen. "Dit is geen incident natuurlijk", zo vervolgt hij. "Er zullen dit seizoen veel wedstrijden komen waarin we de mindere ploeg zijn. Verdedigend hebben we het aardig gedaan, maar iedereen weet dat het beter moet aan de bal."

Komend weekend neemt Hoogland het in de Derde Divisie B op tegen Dongen.

Verslaggever Arnold Schenk over het duel


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht