RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

UVV verliest inhaalwedstrijd tegen Wassenaar

UTRECHT - De honkballers van UVV zijn er niet in geslaagd om voor de tweede keer op rij van Wassenaar te winnen. De Utrechters waren thuis kansloos tegen de Zuid-Hollanders: 1-9.

Zondag wist UVV in Wassenaar nog met 9-12 te winnen, nadat het duel van zaterdag werd afgelast. Dinsdagavond werd het verregende duel ingehaald. De ploeg van coach Frank Koene hoopte opnieuw toe te slaan, maar had geen antwoord op de snelheid van Wassenaar-pitcher Jayden Gonesh.

Uiteindelijk produceerde UVV slechts drie honkslagen, tegen dertien van de bezoekers. Pas in de negende slagbeurt wist UVV een run te produceren. Op een driehonkslag van Jelle Rijsemus kon Cecil Comenencia scoren. Aaron Isenia was de verliezend werper aan de kant van UVV.

GELATENHEID
UVV begon vol ambitie aan de kampioenspoule van de overgangsklasse. Na 10 wedstrijden overheerst gelatenheid. UVV heeft pas vier punten en heeft zich nooit kunnen mengen in de strijd om promotie naar de hoofdklasse. De ploeg maakte dit seizoen wel een groei door ten opzichte van vorig jaar. Toen speelde het zich pas in de slotfase van het seizoen veilig waar het dit seizoen bij de beste acht eindigde.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -