Martijn Koelewijn stapt uit Spakenburg-bestuur: "Het werd teveel"

© Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Martijn Koelewijn heeft per direct het bestuur van Spakenburg verlaten. Hij vulde bij de Blauwen de rol in van Bestuurslid Technische Zaken en Hoofd Technische Commissie. Koelewijn vindt zijn functies niet te combineren met andere bezigheden.
Koelewijn heeft een groot gezin en is manager van een bedrijf met drieduizend werknemers. "Het werd gewoon teveel. Ik ben in de eerste plaats supporter van de club en heb daarom alles gegeven wat in me zat om SV Spakenburg verder te helpen", zegt Koelewijn.
Zelfs het kampioensjaar was roerig te noemen en het zal wel altijd stormachtig blijven binnen onze club
Martijn Koelewijn
"Uiteraard kun je niet alleen maar goede beslissingen nemen. Er zitten altijd beslissingen tussen die verkeerd uit pakken, maar we hebben altijd deze blauwe draad in gedachten gehouden", blikt Koelewijn terug op zijn bestuursperiode. "Ik ben in een stormachtige periode ingestapt, halverwege het pikzwarte degradatie jaar. Zelfs het kampioensjaar was roerig te noemen en het zal wel altijd stormachtig blijven binnen onze club, maar er komt weer een tijd dat we wind mee krijgen en dan gaan we ook gelijk hard."
Spakenburg is op zoek naar opvolgers voor de functies van Koelewijn. Tot die tijd is commissielid Jan van Leijenhorst aangewezen als vervanger.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.