RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

DOVO zwaar gehavend naar Almere

VEENENDAAL - DOVO gaat een lastige uitwedstrijd tegemoet in de Derde divisie. De Veenendalers treffen in Jong Almere City een pittige tegenstander. Bovendien mist trainer Gert Kruys ook nog eens een handvol spelers.

Jong Almere City, dat vorig seizoen uit de Tweede divisie degradeerde, is sterk aan de competitie begonnen. De eerste twee duels werden beide gewonnen, en het doelsaldo is 9-0. Met name het makkelijke scoren van de Flevolanders zal Gert Kruys zorgen baren. Zijn ploeg kreeg in drie duels al tien treffers tegen.

AFWEZIGEN
Daar staan elf gescoorde doelpunten tegenover. Maar Gökhan Yasar, dit seizoen al goed voor vier doelpunten, is ziek. Daarnaast is de van Achilles'29 overgekomen topschutter kevin Schmidt nog steeds geblesseerd. Ook Mo Vegalic en de nieuwste aanwinst Jordi ter Borgh zijn geblesseerd. Middenvelder Judah Berefo is een twijfelgeval.

DOVO ging één keer eerder op bezoek bij Jong Almere City. In het seizoen 2017/2018 verloren de Veenendalers met 2-0. Jong Almere proveerde destijds na een vierde plaats via de nacompetitie. DOVO, dat toen debuteerde in de Derde divisie, eindigde als negende.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -