RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

GVVV wil zich wat lucht verschaffen

VEENENDAAL - Het zit allemaal dicht op elkaar in de Tweede divisie, met name in de onderste helft. Na drie duels heeft de nummer acht van de ranglijst maar één punt meer dan de nummer 16.

In die drukte bevinden ook GVVV en De Treffers zich. GVVV staat met 4 punten tiende, De Treffers heeft 3 punten en staat twaalfde. Winst op Panhuis zou voor beide ploegen daarom zeer welkom zijn. Want al is het vroeg in het seizoen, je wilt niet bij de ondersten terecht komen.

Thuis winnen van De Treffers is voor GVVV niet vanzelfsprekend. Van de drie keer dat beide ploegen elkaar in de Tweede divisie op Panhuis troffen, won GVVV alleen de eerste ontmoeting. Het werd toen 3-1. De twee daaropvolgende edities eindigden in 0-2 en 1-2.

Bij GVVV ontbreekt Tom Oostinjen. De verdediger kreeg vorige week in de met 3-2 gewonnen wedstrijd tegen Katwijk twee keer geel, en is voor één wedstrijd geschorst. Rechtsachter Rodny Hofman is nog geblesseerd. Bij De Treffers speelt één oude bekende, linksachter Cendrino Misidjan. Hij scoorde vorig seizoen zelfs nog voor Spakenburg, in de derby tegen IJsselmeervogels.

Wie er wel bij is, is Berry Powel. De 39-jarige Amersfoorter had vorige week met twee doelpunten een belangrijk aandeel in de zege van GVVV. Hij moet overigens nog wel een paar jaar doorgaan voordat hij recordhouder Dennis van Meegdenburg passeert. De huidige assistent-trainer van GVVV was ruim 42 jaar oud toen hij in mei 2016 zijn laatste doelpunt voor de Veenendalers scoorde tegen IJsselmeervogels.

GVVV - De Treffers begint zaterdag om 15.30 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -