RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Crisis dreigt bij Spakenburg, winst bij HHC is noodzakelijk

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Het is nog geen crisis bij Spakenburg, maar als de Blauwen zaterdag in de Tweede divisie verliezen bij HHC Hardenberg, kon die crisis volgende week zo maar een feit zijn. De ploeg van John de Wolf heeft de ambitie om in de top acht te eindigen, maar de prestaties in de eerste drie duels steken mager af bij de uitgesproken doelen.

Eén punt haalden de Blauwen tot nu toe. De openingswedstrijd bij promovendus ASWH eindigde in 1-1, daarna werd twee keer verloren. Dat was weliswaar tegen AFC en Kozakken Boys, maar het saldo van één punt uit drie duels strookt niet met de ambities.

Om niet in de spreekwoordelijke hoek waar de klappen vallen terecht te komen, is winst bij HHC Hardenberg noozakelijk. Winnen op de Boshoek lukte Spakenburg in twee van de vorige negen ontmoetingen. De laatste zege dateert van december 2014, toen werd het 2-3. Kees 'Pier' Tol scoorde toen twee keer voor Spakenburg. Vorig jaar werd het in Hardenberg 1-1.

John de Wolf kan zaterdag gewoon een beroep doen op Koos Werkman, die afgelopen zomer van HHC overstapte naar Spakenburg. De verdediger viel vorige week tegen Kozakken Boys uit met een liesblessure, maar is voldoende hersteld. Ook Youri Koelewijn, die wegens een blessure dit seizoen nog niet in actie kwam, behoort tot de wedstrijdselectie.

Dat geldt niet voor Nathaniel Will en Olaf van der Sande. Zij zijn geblesseerd. Het duel in Hardenberg begint om 14.30 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -