RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hercules wil wel eens winnen in Veldhoven

UTRECHT - In de Derde divisie gaat Hercules zondag op bezoek bij UNA. Hoogland speelt in dezlefde afdeling op het eigen sportpark Langenoord tegen Dongen.

HERCULES
Hercules was afgelopen weekend vrij omdat de Derde divisie dit seizoen uit 17 ploegen bestaat. De ploeg is de pauze van twee weken niet ongeschonden doorgekomen: aanvoerder Jeffrey Vlug ontbreekt tegen UNA met een blessure. Ook Ralph Hovestad is niet van de partij. Hij zit de laatste van twee duels schorsing uit.

UNA, dat voor de start van de competitie als een van de titelkandidaten gold, kent met 1 punt uit drie duels een teleurstellende seizoensstart. Wat vooral zorgen zal baren bij de Brabanders is het feit dat de ploeg al negen tegendoelpunten incasseerde en daarmee de meest gepasseerde defensie heeft.

Hercules hoopt in Veldhoven op een primeur. De vorige twee edities van UNA - Hercules in de Derde divisie eindigden altijd in een zege voor de thuisclub. Vorig jaar won UNA met 4-2, een jaar eerder was het 2-0.

HOOGLAND
Hoogland treft, net als Hercules, een ploeg die dit seizoen nog niet wist te winnen. Dongen speelde twee keer gelijk en verloor één keer, en heeft daardoor twee punten minder dan Hoogland.

De rood-wit-zwarten hebben Oskar van Logtestijn terug na een schorsing. Henk Baum mag na zijn rode kaart bij EVV nog steeds niet spelen. Van de langdurig geblesseerde spelers keert nog niemand terug.

Voor Hoogland is het zaak niet in paniek te raken na één verliespartij. De vier punten die de ploeg van Raymond Prins na drie duels op het conto heeft staan zijn meer punten dan op voorhand was verwacht. Ook eventuele punten tegen Dongen, dat in de eerste ronde van de KNVB beker tegenstander van FC Utrecht kan worden, zouden als bonuspunten worden begroet op Langenoord.

LIVE
Hoogland - Dongen begint zondag om 14.00 uur, bij UNA - Hercules wordt een half uur later afgetrapt. Beide duels zijn live te volgen via Radio M Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -