Twisker over Spakenburg: "Geen interesse in tussentijdse overstap"

© Twitter_Tico de Graaf
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - "Ik heb wel vaker met Martijn geluncht." Dat is de lakonieke reactie van Jochem Twisker op de foto die sinds vrijdag op social media circuleert. Op de foto zit de huidige trainer van Hercules aan tafel met Martijn Koelewijn, die deze week opstapte als bestuurslid technische zaken van Tweede divisionist Spakenburg.
De foto voedt het gerucht dat Twisker op het punt staat terug te keren bij de club waar hij drie jaar als hoofdtrainer werkte, en waarmee hij in 2014 amateurlandskampioen werd. "Ik ben op dit moment in dienst van Hercules", is de reactie van Twisker daarop. "Ik denk dat we met Hercules een mooi seizoen kunnen beleven en ik ben niet geïnteresseerd in een tussentijdse overstap."
Dat de Bussumer aan een lunchtafel met Koelewijn werd gesignaleerd, vindt hij niet zo vreemd. "Ik ben vanuit mijn tijd bij Spakenburg bevriend met Martijn en we lunchen wel vaker samen. Alleen is dat nooit eerder gefotografeerd."
Of het tijdens die lunches gaat over een mogelijke terugkeer naar de Westmaat, in een andere functie dan hoofdtrainer, wil Twisker niet zeggen. "We filosoferen over van alles dat met voetbal te maken heeft. Ook over Spakenburg, maar dat lijkt me logisch."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.