Nick Venema leidt met twee goals verlies DOVO in

© fcutrecht.nl
VEENENDAAL/AUSTERLITZ - DOVO is in de Derde Divisie A tegen een nederlaag aangelopen. De Veenendalers verloren met 4-2 bij Jong Almere City, waar FC Utrecht-huurling Nick Venema met twee goals bepalend was.

VENEMA TREFZEKER

Al vroeg kwam DOVO ongelukkig op achterstand, toen een schot van Almere City via de paal op de rug van keeper Sebastiaan van der Sman kwam. Hij kon de goal daarna niet meer voorkomen. Ook de 2-0 van Nick Venema wist hij niet tegen te houden.
Nick Venema? Ja, de spits uit Austerlitz is door FC Utrecht is verhuurd aan Almere City en daar kwam de goalgetter vandaag dus uit in de Derde Divisie. Hij zag dat vlak voor rust DOVO voor wat gevaar zorgde met een afstandsschot van Pernelly Biya.

VEERKRACHT DOVO

Na rust was het Jasper Waalkens die voor de aansluitingstreffer van DOVO tekende. Hij schoot de 2-1 binnen, wat de eerste tegengoal van Jong Almere betekende dit nog prille seizoen. Acht minuten voor tijd was het invaller Lars Middelwijk die op aangeven van Waalkens de 2-2 scoorde en zo een virtueel punt voor de Veenendalers.
Maar nog geen minuut later lag de bal er in aan de andere kant: Rogier Benschop zette met de 3-2 DOVO weer op achterstand. Venema besliste vervolgens in de 87ste minuut het duel met een trefzekere penalty.
5' Sebastiaan van der Sman, e.d. [1-0]
16' Nick Venema [2-0]
63' Jasper Waalkens [2-1]
82' Lars Middelwijk [2-2]
83' Rogier Benschop [3-2]
87' Nick Venema, pen. [4-2]

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.