RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Sportlust'46-trainer Loenen duidelijk: "We verdedigen als kleuters"

1/3
WOERDEN - Sportlust 46'-trainer Patrick Loenen was absoluut niet tevreden over de manier van verdedigen van zijn ploeg. De oefenmeester vond dat zijn elftal in het 2-2 gelijkspel tegen Feyenoord kinderlijk verdedigde.

Trainer Patrick Loenen mist een klootzak in zijn elftal


Sportlust kwam tegen Feyenoord al na 4 minuten op 1-0 achterstand, niet veel later volgde ook de 2-0. "We maakten veel persoonlijke fouten. En we werden echt kinderlijk afgetroefd. Met name het stukje mannelijkheid heb ik niet gezien", aldus Loenen. "Onze kracht is voetballen, er zit geen klootzak in dit elftal."

Uiteindelijk was Loenen wel tevreden met het punt. "We komen met 2-0 achter en spelen de tweede helft met tien man. Dus ja dan pakken we een punt. Toen het 2-2 werd was het vanaf onze kant de wedstrijd uitzingen."

UITBLINKENDE DOELMAN
Doelman Menno de Jong viel op aan de zijde van Sportlust. Hij verrichte een aantal belangrijke reddingen. "Hij pak echt een punt voor ons", sprak trainer Loenen. "Het is lekker als je complimenten krijgt", reageert De Jong tegenover RTV Utrecht. "Ik pakte twee grote kansen van hen, dat is lekker."

Doelman Menno de Jong blonk uit


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -