Powel opnieuw belangrijk voor GVVV

VEENENDAAL - GVVV heeft aan het vermakelijke duel met De Treffers een punt overgehouden. Het duel in de Tweede Divisie eindigde in een 2-2 gelijkspel.
Na zes minuten keek GVVV al tegen de 0-1 achterstand aan. Na een verdedigende fout kon Lowie van Zundert profiteren en de openingstreffer op zijn naam zetten. Tot de 19e minuut kon De Treffers genieten van die voorsprong. In de 19e minuut nam Philip Ties namelijk de bal op zijn slof en schoot zo de gelijkmaker binnen: 1-1. Zeven minuten later was daar opnieuw de voorsprong voor De Treffers. Bryan Sirviania maakte de 1-2.

POWEL

In de tweede helft was het opnieuw Berry Powel die goud waard was voor GVVV. Vorige week bezorgde de 39-jarige spits zijn ploeg met twee treffers al de overwinning. Deze week zorgde hij in de 51e minuut voor de gelijkmaker en daardoor hielden de Veenendalers alsnog een punt over aan het duel met De Treffers.
6' Lowie van Zundert [0-1]
19' Philip Ties [1-1]
26' Bryan Sirvania [1-2]
51' Berry Powel [2-2]
GVVV staat op dit moment negende in de Tweede Divisie.