John de Wolf kan niets zeggen over zijn positie: "Ik heb daar geen invloed op"

© Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Of de huidige malaise van Spakenburg invloed heeft op de positie van John de Wolf, kan de trainer niet zeggen. De Blauwen staan na vier duels in dit Tweede Divisie-seizoen onderaan met slechts één punt, met de 6-1 nederlaag bij HHC als dieptepunt. De Wolf geeft aan dat er druk is, maar hij weet niet of zijn positie als eindverantwoordelijke al ter discussie staat.

SPAKENBURG ONWAARDIG

"Het is eigen schuld, dikke bult", zegt hij na de verliespartij tegen RTV Utrecht. "Verliezen hoort bij voetbal, maar de tweede helft was Spakenburg-onwaardig. Dat neem ik mijzelf als eerste kwalijk. Ik ben verantwoordelijk daarvoor. Dat is niet goed te praten. Ik denk dat het team zichzelf voor joker gezet heeft, ons voor joker gezet heeft en de club. Dat is kwalijk, vind ik."
John de Wolf: "Ik ben geen wegloper"
"Het doet verschikkelijk pijn. Ik kan slecht tegen mijn verlies. Of ik druk voel?", vraagt De Wolf zich af. "Laat ik het zo zeggen, na vier gespeeld en één punt, dat kan. Maar dit was de eerste wedstrijd waarbij ik dacht van: Oeh... Nu gaan we uithuilen."
De Wolf weet niet of zijn positie ter discussie staat. "Ik heb daar geen invloed op. Ik denk aan de volgende wedstrijd. Ik ben er ook niet mee bezig, dat is aan anderen. Ik ben geen wegloper, ik ga nog steeds met plezier naar Spakenburg. Het zal wat minder plezierig zijn nu, maar maandag gaan we alle energie op Jong Sparta moeten richten. We staan nu waar we horen te staan en dat moeten we snel veranderen."

ROY CASTIEN

"Hier heb ik geen woorden voor. Het is moeilijk om te zeggen, want het gaat op zoveel factoren mis. We moeten echt gaan nadenken hoe we dit beter gaan doen, want het is elke week hetzelfde nu. Je probeert van alles, maar als geen van alle opties werkt. Waar gaat het dan in godsnaam mis?", aldus Castien.
Roy Castien: "Hier heb ik geen woorden voor"
Vlak voor tijd kreeg Castien ook nog een rode kaart na een charge, al is hij het daar niet mee eens. "Er zat geen frustratie bij mij in. Ik ben ervan overtuigd dat hij met zijn voet in mijn enkel komt. Hij breekt mijn enkel bijna in tweëen. Je gaat sowieso met 5-1 en uiteindelijk 6-1 eraf. Maar als je vier wedstrijden niet wint, dan is wanhoping een groot woord, maar hoe kan dit?"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.