RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Spelers GVVV verdeeld over gelijkspel: "Hier had meer ingezeten"

1/3
VEENENDAAL - De spelers van GVVV hebben gemengde gevoelens overgehouden aan het punt dat het zaterdag behaalde in het duel met De Treffers. "Geen overwinning, maar met een punt kunnen we tevreden zijn", sprak Patrick-Prosper Fini tegen RTV Utrecht. Touafik Adnane had het gevoel dat er meer in had gezeten.

GVVV kwam tegen De Treffers tot twee keer toe op achterstand, maar de Veenendalers knokten zich naar het 2-2 gelijkspel. "Zij zijn fysiek sterk. Ook met de dode spelmomenten hadden we moeite. Vooral in de tweede helft hielden we ons goed staande tegen hen", zegt Fini.

Patrick-Prosper Fini kan leven met het gelijkspel


Taoufik Adnane baalde vooral van de tegentreffers. "Binnen 25 minuten staan we met 2-0 achter. Het is elke week hetzelfde met die dode spelmomenten, dat moet eruit. We speelden namelijk opzich niet verkeerd. Gelukkig hebben we Berry Powel die er elke week wel eentje inprikt. Als we vanaf het begin scherper waren dan het er meer ingezeten"

HOFMAN

Adnane reageerde ook op het plotselinge besluit van Rodny Hofman om per direct te stoppen met voetballen. "Iedereen was heel verrast. Het is jammer voor Rodny, het is een speler die mij aan het hart gaat. We weten niet wat er is, dus we gunnen hem die rust. Maar bij iedereen heersen er vragen die niet te beantwoorden zijn."

Taoufik Adnane: "Hier had meer ingezeten"


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht