RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

SCHC-speelster Leurink: "De top drie staat denk ik al vast"

1/4
BILTHOVEN/UTRECHT - Volgens Laurien Leurink gaat het dit seizoen in de hoofdklasse vooral spannend worden wie het vierde play-offs ticket pakt. De top drie kan volgens haar nu al genoteerd worden.

Volgens Leurink zijn dat Den Bosch, SCHC en Amsterdam. "Om de vierde plek gaat het spannend worden. Daar gaan veel ploegen om strijden. De top drie dat zijn gewoon goede teams met veel kwaliteit en die zitten daar op hun plek", vertelt ze in Namen en Rugnummers.

Laurien Leurink: "Het wordt vooral spannend wie er vierde wordt"


Leurink was zondag met SCHC in de eerste wedstrijd van het seizoen met 0-5 te sterk voor haar oude ploeg Laren. Ze wist zelf de vijfde treffer te maken. "Vorig jaar hebben we van ze verloren en gelijkgespeeld. Dit was de eerste keer dat ik win van mijn oude ploeg, dus dat is lekker."

"Winnen van oude ploeg is lekker"


OLYMPISCHE SPELEN
De hockeysters gaan een lang seizoen tegemoet. Komende zomer zijn namelijk de Olympische Spelen in Tokyo. "Het duurt nog lang, maar deze zomer zijn we al naar Tokyo geweest om het daar te verkennen. We weten dat een jaar heel snel gaat, dus stiekem zijn we er wel mee bezig."

Leurink is al in Tokyo geweest


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -