RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Er zat misschien meer in voor Hoogland "Maar voor ons is elk punt er één"

1/4
HOOGLAND - "Voor ons is elk punt er n, maar als je ziet hoeveel ruimte we op het eind kregen", zo begint aanvaller Oskar van Logtestijn van Hoogland zijn verhaal. Met zijn ploeg speelde de doelpuntenmaker zondag met 1-1 gelijk tegen Dongen.

Oskar van Logtestijn denkt dat er meer in had gezeten voor zijn ploeg


"We hadden eigenlijk drie punten moeten pakken", zegt Van Logtestijn duidelijk. "We missen wat snelheid, daardoor spelen we het net niet uit." Van Logtestijn maakte tegen Dongen zijn eerste goal van het seizoen. "Het is lekker dat je de 1-1 maakt, totdan waren zij de bovenliggende partij."

Trainer Raymond Prins: "Vooraf dacht ik wel dat we kans hadden op een resultaat"


PRINS
Trainer Raymond Prins was vooral tevreden over de tweede helft. "De eerste helft waren we heel slordig aan de bal, dan help je een tegenstander in het zadel", zegt de oefenmeester. "Onze basis is keihard werken, we moeten nog iets beter gaan voetballen."

Verdediger Erwin Hermsen was blij met het punt. "We zijn nu nog thuis ongeslagen, dat is lekker. Ik ben er wel tevreden mee. Ze waren voetballend beter vond ik, al hadden wij de tweede helft meer kansen. Bij ons is het wel meer op goed geluk."

Verdediger Erwin Hermsen: "We moeten leren ook beter te gaan voetballen"


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -