RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Meppelink uitgeschakeld op OKT, Meeuwsen bij laatste acht

RHENEN/NIEUWEGEIN - Madelein Meppelink uit Rhenen is uitgeschakeld op het Olympisch Kwalificatie Toernooi in het Chinese Hayang. De beachvolleybalster en haar partner Sanne Keizer gingen onderuit tegen China. Robert Meeuwsen uit Nieuwegein was al geplaatst voor de laatste acht.

Meppelink en Keizer verloren de eerste set nipt: 19-20. De tweede set eindigde in 18-21 voor de Chinezen.

POULEWEDSTRIJDEN
Voordat de Nederlanders de tweede ronde tegen China bereikten, wonnen zij poulewedstrijden van Polen (21-16, 21-14) en Finland (18-21, 21-19, 15-13).


MEEUWSEN
Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen presteerden beter. Ze waren met 21-15 en 21-18 te sterk voor Chilenen Marco en Esteban Grimalt. Dit was voldoende om de laatste acht te bereiken.

De tweede groepswedstrijd deed er niet meer toe. De Nederlanders maakten dan ook gebruik van de mogelijkheid om die over te slaan, aangezien Meeuwsen zich niet helemaal fit voelde. Het toernooi vervolgt met twee poules van vier. De eerste tegenstander van Brouwer en Meeuwsen komt uit Letland, Martin Plavins en Edgars Tocs. De beste twee teams van het toernooi verdienen een ticket voor de Olympische Spelen in Tokyo.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -