RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Pikant potje DOVO tegen Patrick-broers

VEENENDAAL - DOVO speelt zaterdag in de Derde divisie een pikante wedstrijd. In Ermelo is DVS'33 de tegenstander. De geel-zwarten zijn de absolute topfavoriet voor de titel en staan na vier duels op de tweede plaats. DOVO is tiende.

OUDE BEKENDEN
Het treffen aan de Sportlaan is vooral pikant omdat bij DVS'33 sinds afgelopen de broers Enrico en Joshua Patrick onder contract staan. Het duo speelde jarenlang bij DOVO, verlengde vorig seizoen hun contract in Veenendaal maar forceerde later toch een vertrek.

Behalve de Patrick-broers staan ook de voormalige IJsselmeervogelsspelers Christiaan van Hussen, Oktay Öztürk en Soufyan Moro en ex-Spakenburger en GVVV-er Olivier Pilon op de spelerslijst van DVS. Vorige week werd bovendien spits Rafael Uiterloo, die als tiener namens FC Utrecht in de Eredivisie debuteerde, aangetrokken.

LASTIG POTJE
DOVO, dat de geblesseerde Jordi ter Borg en Judah Berefo en de afwezige Gökhan Yasar mist, krijgt kortom een zware dobber. Pluspunt is dat Gert Kruys wel weer kan beschikken over Kevin Schmidt en Mo Vegalic.

DVS'33 - DOVO stond in de Hoofdklasse één keer op het programma. Op 6 mei 1995 won DOVO in Ermelo met 2-0. De twee ontmoetingen van recenter datum verliepen minder goed voor de Veenendalers. Twee jaar geleden werd het in de Derde divisie 4-1 voor DVS. Vorig jaar werd het 3-0.

LIVE
DVS'33 - DOVO begint zaterdag om 14.30 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -