RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

GVVV jaagt op eerste thuiszege tegen kwakkelend Excelsior Maassluis

VEENENDAAL - GVVV hoopt zaterdag de eerste thuiszege van deze voetbaljaargang te boeken. Dat zou moeten gebeuren tegen Excelsior Maassluis, dat het seizoen ongewoon slecht is begonnen.

TEGENTREFFERS
De Maassluizers, getraind door ex-IJsselmeervogel Dogan Corneille, haalden uit de eerste vier wedstrijden slechts drie punten. Dat vertekent enigszins omdat Excelsior al tegen de titelfavorieten Katwijk en IJsselmeervogels speelde, maar de tricolores verloren ook met 4-1 van promovendus Jong Volendam.

Wat daarbij vooral opvalt is het grote aantal tegentreffers. Excelsior incasseerde er in vier duels al 13, en dat is veel voor de ploeg die de afgelopen seizoenen steevast één van de minst gepasseerde defensies van de Tweede divisie had.

HISTORIE
GVVV en Excelsior Maassluis speelden elf keer tegen elkaar op Panhuis. Vijf keer won GVVV, zes keer Excelsior. Het doelsaldo is 11-14 voor Excelsior, dat vorig jaar in Veenendaal met 1-0 won.

GVVV-trainer Niek Oosterlee kan zaterdag weer beschikken over Tom Oostinjen. Hij ontbrak afgelopen zaterdag tegen De Treffers (2-2) vanwege een schorsing.

LIVE
De aftrap van het duel op Panhuis is om 14.30 uur. De wedstrijd is live te volgen via Radio M Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -