RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Alleen winst telt voor De Wolf en Spakenburg

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Het is nog maar september, maar iedereen die het voetbal een beetje kent kan het uittekenen: als Spakenburg zaterdag de thuiswedstrijd tegen Jong Sparta verliest is het hommeles op de Westmaat, en zal de positie van trainer John de Wolf ter discussie komen te staan.

HEKKENSLUITER
De Blauwen zijn na vier duels, met als dieptepunt de 6-1 nederlaag van afgelopen zaterdag tegen HHC Hardenberg, met slechts n punt hekkensluiter in de Tweede divisie. Tegenstander Jong Sparta heeft zes punten en staat op de achtste plaats.


Bij Spakenburg ontbreekt in elk geval Roy Castien. De middenvelder kreeg tegen HHC rood en is voor twee duels geschorst. Olaf van der Sande, Koos Werkman en Nathaniel Will zijn geblesseerd, Jordi Bitter is een twijfelgeval.


Het wordt de derde keer dat Spakenburg en Jong Sparta elkaar treffen op de Westmaat. In het seizoen 2016/2017 won Spakenburg met 4-3. Vorig jaar wonnen de jonge kasteelheren met 2-1.

MAYNARD
De dood van voormalig Spakenburg-speler Kelvin Maynard was donderdag wel even onderwerp van gesprek in de kleedkamer. "Maar niemand van de selectie heeft hier met hem gespeeld", aldus John de Wolf. "Het maakt het niet minder erg natuurlijk."


LIVE
Spakenburg - Jong Sparta begint zaterdag om 15.00 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -