RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Streekderby Hercules - Hoogland bijzonder voor Oskar van Logtestijn

UTRECHT/HOOGLAND - In de Derde divisie B staat zondag de streekderby tussen Hercules en Hoogland, de nummers 10 en 9 van de ranglijst, op het programma. De wedstrijd is vooral speciaal voor Hoogland-spits Oskar van Logtestijn, die in het seizoen 2016/2017 voor Hercules speelde.

AFWEZIGEN
Bij Hercules ontbreekt aanvoerder Jeffrey Vlug vanwege een blessure. Ralph Hovestad keert terug na een schorsing. Hoogland-trainer Raymond Prins kan niet beschikken over de geschorste Henk Baum, maar ziet Hossein Mezbanali terugkeren.

Ook de langdurig geblesseerde Coen Heus is op de weg terug, al komt de derby in Utrecht voor hem te vroeg. Hij zondag minuten maken in Hoogland 2.

HISTORIE
De laatste keer dat beide elkaar in competitieverband ontmoetten, was in het seizoen 2012/2013. Hoogland won toen in Utrecht met 3-2, maar Hercules dwong dat jaar via de nacompetitie promotie af naar de Hoofdklasse.

Twee jaar eerder was de ontmoeting in de 2e klasse in een spectaculaire 4-4 geŽindigd. Hoogland werd dat jaar kampioen, Hercules promoveerde via de nacompetitie. In het eerste seizoen in de 1e klasse won Hercules thuis wel van Hoogland, met 2-0.

LIVE
Het duel Hercules - Hooland begint zondag om 14.00 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -