GVVV verliest thuis van Excelsior Maassluis

© RTV Utrecht / Menno Schilder
VEENENDAAL - GVVV wacht nog altijd op de eerste thuiszege van dit seizoen. De Tweede Divisie-wedstrijd tegen Excelsior Maassluis ging verloren. Het werd op Panhuis in Veenendaal 2-1 voor de bezoekers.
Een korte samenvatting van GVVV - Excelsior Maassluis
GVVV kreeg in de openingsfase geen grip op de wedstrijd. Excelsior Maassluis kon daardoor na 19 minuten scoren door Giovanni da Fonseca. Het was geen verrassing, want de de bezoekers hadden het overwicht en de kansen.
GVVV wist nog wel voor rust gelijk te maken: Philip Ties scoorde op aangeven van Berry Powel de 1-1. De ervaren spits kreeg vlak voor de pauze zelf nog een grote mogelijkheid, maar hij raakte de bal verkeerd en dus ging de kans verloren. Ook Danny de Leeuw kreeg de bal niet in het doel.
Een kwartier voor tijd kwam GVVV weer op achterstand. Jeremy Moreno trof met een schuiver doel, waarmee hij voor de 1-2 zorgde. Van een slotoffensief van de Veenendalers was niet echt sprake, en dus liep GVVV tegen een nederlaag aan op eigen veld.
19' Giovanni da Fonseca [0-1]
33' Philip Ties [1-1]
73' Jeremy Moreno [1-2]
Na vijf duels staat GVVV onderin de middenmoot met vijf punten.