DOVO verliest onterecht van titelfavoriet door goal in blessuretijd

© RTV Utrecht / Arnold Schenk
VEENENDAAL - De voetballers van DOVO lieten in de slotfase een punt uit hun handen glippen op bezoek bij titelfavoriet DVS'33. De eindstand in Ermelo was 2-1.
Een korte samenvatting van DVS'33 - DOVO
De wedstrijd in de Derde Divisie begon tien minuter later, doordat DOVO in de file stond. Beide teams kregen mogelijkheden in het begin. DOVO stond met veel mensen achterin, maar de thuisploeg kon geen gaatje vinden in de verdediging. In eerdere wedstrijden had DVS geen moeite met scoren, het doelpuntentotaal stond voor aanvang van het duel tegen DOVO op elf.
Op het einde van de eerste helft kwam DOVO onder druk te staan. Het gevolg was een grote kans, maar de inzet werd van de lijn gehaald. Gert Kruys en zijn ploeg mochten opgelucht adem halen dat ze met een 0-0 stand de rust in gingen.
Het opgeluchte gevoel was aan het begin van de tweede helft alweer verdwenen. Benjamin Roemeon scoorde de 1-0. Enkele minuten later viel de gelijkmaker. Quincy Arends schoot een strafschop raak.
De rest van de tweede helft was spannend. De teams hadden beide mogelijkheden op de voorsprong. In de 94e minuut ging het alsnog mis voor het strijdende DOVO door de 2-1 van Rafael Uiterloo. Voordat dit gebeurde, maakte een speler hands, maar dit werd niet gezien.
49' Benjamin Roemeon [1-0]
54' Quincy Arends, pen. [1-1]
94' Rafael Uiterloo [2-1]