RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Niek Oosterlee haalt uit: "Het slechtste GVVV dat ik in twee jaar gezien heb"

1/3
VEENENDAAL - Trainer Niek Oosterlee heeft hard uitgehaald naar GVVV. Zijn ploeg verloor op eigen veld in Veenendaal met 2-1 van Excelsior Maassluis en dat tot ongenoegen van Oosterlee. "Ik ben nu 2,5 jaar trainer bij GVVV, maar dit is het slechtste wat ik in twee jaar gezien heb. Dit sloeg helemaal nergens op", zegt Oosterlee tegen RTV Utrecht.

Niek Oosterlee: "Het leek wel of we F'jes waren die voor het eerst aan het voetballen waren"


"Ik heb de eerste helft met verbijstering zitten kijken. Het leek wel of we F'jes waren die voor het eerst aan het voetballen waren", aldus de oefenmeester. "Ieder duel verloren we, de meest gekke dingen doen we. Dan roep je het over jezelf af. Dat je hier verliest, dat doe je in eerste instantie van jezelf. Ik vind het niveau dramatisch."

VEENENDAALSE BIBBER
"Ik treed steeds in herhaling, maar wij krijgen standaard twee goals tegen. We verdedigen niet zoals je hoort te verdedigen. Je ziet het vandaag weer. Even speel je aardig, dat is een kwartier voor rust. En dat is het... Het ziet het aankomen dat die 2-1 gaat vallen. Hoe makkelijk wil je het de tegenstander maken?", vraagt Oosterlee zich af.

"Dit is op dit moment een dingetje aan het worden. We krijgen zoveel tegengoals en kunnen het niet dichthouden. Ze spelen met de Veenendaalse bibber in hun lijf. We doen de meest gekke dingen. Er gaat zoveel fout, dat wil je niet weten!"

AANVARING ADNANE
Taoufik Adnane kon ook geen rol van betekenis spelen bij de Blauwen uit Veenendaal. "Dit was zeer onnodig. Het was totaal een offday. In alle opzichten hebben we ons laten aftroeven."

Adnane na aanvaring met toeschouwer: "Dat is iemand die niet veel te vertellen heeft thuis"


Adnane kreeg in de rust een aanvaring met een supporter. "Ik ga er niet veel woorden aan vuilmaken", zegt hij. "Hij zit hier elke keer op de tribune. Dan hoor ik opeens van de zijkant die rare snuiter van de overkant. Dat is iemand die niet veel te vertellen heeft thuis."

Adnane ontkent dat hij een kopstoot heeft gegeven. "Hij gaf de kopstoot, niet ik. Ik ben 33 jaar en eigenlijk had ik niet naar hem moeten lopen, maar hij is al zovaak in opspraak geweest. Hij moet lekker naar de overkant gaan (DOVO, red.) dan hebben wij er ook geen last van."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -