RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

John de Wolf na nieuwe domper: "Ook dat soort wedstrijden horen erbij"

1/2
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - John de Wolf baalt van het gelijkspel van Spakenburg tegen Jong Sparta, maar zag ook pluspunten in het duel op de Westmaat. Diep in blessuretijd gaven de Blauwen een 2-1 voorsprong weg, waardoor Spakenburg slechts een punt pakte. "Ik moet zeggen dat ik complimenten heb voor het elftal. Ze toonden veerkracht, dat vind ik wel goed", aldus De Wolf.

John de Wolf: "Als je zo strijdt en er bovenop komt, dan moet je drie punten pakken"


VEERKRACHT
"In de eerste tien minuten stonden we niet goed, maar daarna hebben we geen kans weggegeven. Vanuit de omschakeling krijgen we twee, drie goede kansen, maar we belonen onszelf niet voor rust. Dan zit iedereen met een dubbel gevoel in de kleedkamer", legt de trainer van de Blauwen uit tegen RTV Utrecht.

"Na rust krijg je een penalty tegen en dan loop je weer ergens tegen aan. Maar ik moet zeggen dat ik complimenten heb voor het elftal. Ze tonen veerkracht, dat vind ik wel goed." Spakenburg draaide in de slotfase namelijk een 0-1 achterstand om in een 2-1 voorsprong. In extra tijd werd het toen nog 2-2.

VERVELEND
Toch is het puntverlies een nieuwe tegenslag voor Spakenburg, dat al als hekkensluiter aan het duel begon. "Daar worden we grote jongens van. Natuurlijk is het vervelend, maar de laatste twintig minuten, met zoveel passie en strijd, dan zijn we in onze kracht. Het is spijtig voor het elftal. Als je zo strijdt en er bovenop komt, dan moet je drie punten pakken."

"Het is vervelend, maar ook dat soort wedstrijden horen erbij", relativeert De Wolf het gelijkspel. Woensdag moet Spakenburg er weer staan. "We moeten de rug rechten, want dan wacht een belangrijke wedstrijd tegen SDO voor de KNVB Beker."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -