RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Gert Kruys ondanks nederlaag DOVO: "Compliment voor de ploeg"

1/3
VEENENDAAL - "Ik heb de ploeg een compliment gemaakt", zegt DOVO-trainer Gert Kruys ondanks dat zijn ploeg met 2-1 verloor van DVS'33. De beslissende goal viel diep in blessuretijd. "We hadden een punt verdiend."

Gert Kruys: "We hadden een punt verdiend"


Gert Kruys vindt DVS'33 een goede ploeg. De Ermeloërs zijn dan ook titelfavoriet en Kruys koos voor een verdedigende tactiek. Dat had een reden: "We hebben veel tegengoals gekregen. Daarom kozen we voor een behouden tactiek. Wanneer het kon wilden we er aanvallend uitkomen. Dit ging goed. Sommige fases ging het goed en fases liepen we terug. Het is zuur dat je diep in blessuretijd verliest."

"We zijn in het duel gebleven, en waren een paar keer dichtbij in de eindfase. De laatste weken valt het de verkeerde kant op", aldus Kruys.

KEIHARD GEKNOKT
Uitblinker Roy Bakkenes voegt toe: "We hebben keihard geknokt en organisatorisch stond het goed. Zij hadden het veldoverwicht maar geen grote kansen."

Roy Bakkenes: "Zij waren ook angstig"


In de slotfase scoorde DVS'33 de winnende. Bakkenes merkte dat het beide kanten op kon vallen. "Zij waren ook angstig. Ik hoorde mensen vanaf de kant roepen: 'Denk aan de restverdediging en haal de counter eruit'."

Voorafgaand aan de 2-1 van de thuisploeg werd hands gemaakt. Kruys had dit niet gezien. "De scheids was goed. Er waren wel twee situaties waar de tegenstander rood moest hebben."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -