RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Valse start voor defensief zwak De Meern

1/2
DE MEERN - De voetballers van het vorig seizoen gedegradeerde De Meern zijn slecht aan het seizoen begonnen in de 1e Klasse A. Op het eigen sportpark werd er met 3-1 verloren van AFC'34.

Verslaggever Mark Kloostra over het duel


Dat kwam met name door defensief gestuntel in de eerste helft. Al na drie minuten mocht Sercan Yilmaz zomaar aantekenen voor de openingstreffer namens de bezoekers uit Alkmaar. Tien minuten later was er geen verdediger in de buurt van Martijn Riemersma te bekennen, waardoor hij de 2-0 aan zijn naam kon zetten.

Na een half uur kwam daar nog maar eens een doelpunt bij. Een goede voorzet van Yassin El Yaakoubi werd tot doelpunt gepromoveerd door Stefan Smal, waardoor De Meern voor een haast onmogelijke opgave kwam te staan.

Knap was het daarom dat de ploeg van Jan Oosterhuis zich toch wist op te richten in de tweede helft. Verdiend was het dan ook dat Artan Hajdari zeven minuten na rust de 1-3 tegen de touwen schoot.

In de slotfase drong De Meern wel aan, maar verzuimde het te scoren, waardoor de spanning nooit echt terugkeerde in de wedstrijd.

3' Sercan Yilmaz [0-1]
13' Martijn Riemersma [0-2]
34' Stefan Smal [0-3]
50' Artan Hajdari [1-3]


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -