RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Gemengde reacties na regioderby: "We verspelen hier twee punten"

1/6
UTRECHT/HOOGLAND - Na het 2-2 gelijkspel in de regioderby tussen Hercules en Hoogland heerste er tevredenheid bij Raymond Prins, die de veerkracht van zijn ploeg loofde. Jochem Twisker, trainer van Hercules, vindt dat zijn ploeg verzuimd heeft om te winnen.

Jochem Twisker (Hercules): "Hier kan ik niet tevreden over zijn"


Dat het publiek getrakteerd werd op negentig minuten spektakel, daar kon Twisker niet zoveel mee. "Ik kan er niet mee leven", zo vertelde hij in gesprek met Arnold Schenk. "We verspelen hier twee punten, want we hebben voldoende kansen gecreŽerd", zo stelt Twisker, die het verdedigende werk van zijn ploeg kraakt.

Realistische Prins na remise: "Uiteindelijk tevreden met punt"


"Het was niet voor het eerst dat we door knullig verdedigen in de achtervolging moetten", zo zegt de Hercules-trainer, doelend op de openingstreffer van Oskar van Logtestijn. "Op een gegeven kun je dat conditioneel niet meer opbrengen. In de laatste minuut zag je dat de pijp leeg was."

Oskar van Logtestijn keerde terug bij zijn oude club en scoorde


Doelpuntenmaker Van Logtestijn (Hoogland) deed zijn oude club pijn door te scoren. "Het was leuk om veel oude bekenden weer eens te zijn en de hand te schudden. Dat ik dan scoor is extra lekker." Hij vond het gelijkspel een terechte afspiegeling van de verhoudingen en is blij met de zes punten die zijn ploeg in vijf duels verzamelde. "We zijn volgens iedereen de gedoodverfde degradatiekandidaat. Dan is dit geen slechte start."

Ralph Hovestad: "Het was een slijtageslag voor mij"


Ralph Hovestad van Hercules vond dat zijn ploeg heer en meester was. "In de rust zeiden we dat ook tegen elkaar, maar in de slotfase kwamen we zelfs nog in de problemen. Achteraf kun je stellen dat we het in de eerste helft al hadden moeten afmaken."

 Hercules - Hoogland Hercules - Hoogland | Foto: Geert Lommers


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -