RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

SCHC-coach Dijkstra tevreden: "Maar we maken het nog onnodig spannend"

BILTHOVEN - SCHC-coach Marieke Dijkstra baalde ervan dat haar ploeg het tegen hdm(4-3) nog onnodig spannend maakte. Dijkstra was na afloop wel tevreden over het feit dat de concurrent werd verslagen.

SCHC kwam op 4-1 voorsprong tegen hdm, maar de bezoekers knokten zich nog terug tot 4-3. "Vooral de eerste drie kwarten waren we goed, helaas werd het in het vierde kwart spannend", aldus SCHC-coach Marieke Dijkstra na afloop tegen RTV Utrecht. "We lieten ons in het laatste kwart tactisch te ver na achteren zakken. Na die tegentreffers werden we flink onder druk gezet, maar we knokten ons er goed uit."

DOELSTELLING
SCHC degradeerde afgelopen seizoen van de Hoofdklasse naar de Promotieklasse. "Onze doelstelling is om er in de winterstop zo voor te staan dat we in de tweede seizoenshelft nog mee kunnen draaien om de top drie", zei Dijkstra na afloop.

TEVREDEN
"We zijn blij met dit resultaat. Hdm is een kandidaat voor de play-offs en het is de eerste winst van het seizoen", spreekt SCHC-speler Thijn Knetemann na afloop tegen RTV Utrecht. "Verdedigend moeten we nog scherper worden, maar overall is het een goede pot."

Over het aanvalspel van SCHC is Knetemann tevreden. "Dat gaat goed,we moeten ons nu gaan focussen op het verdedigende gedeelte. We doen heel veel dingen al heel goed", zegt Kenetemann vol vertrouwen.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -