RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Lastige klus voor GVVV op Spangen

VEENENDAAL - GVVV boekte dinsdag de eerste thuiszege van het seizoen, in de bekerwedstrijd tegen Kozakken Boys. Dat gebeurde met een sterk gewijzigde opstelling, waarin geen plaats meer was voor aanvoerder Wilco den Hartog, aanwinst Wesley Goeman en Robin Mulder.

Of Niek Oosterlee zaterdag in de competitiewedstrijd in de Tweede divisie, uit tegen Jong Sparta, weer voor die variant gaat kiezen, liet de GVVV-trainer dinsdag na de wedstrijd in het midden. Maar dat hij tegen de snelle aanvallers van Jong Sparta opnieuw voor verdedigende zekerheid zal kiezen, is wel aannemelijk.

JONG SPARTA
Jong Sparta speelde ditt seizoen twee thuiswedstrijden en won ze allebei. GVVV verloor nog geen uitwedstrijd. En dat terwijl de Veenendalers met AFC en Katwijk bij twee topploegen op bezoek ging. Jong Sparta is voor onze provincie dit seizoen een goede bekende. De ploeg van Jeroen Rijsdijk speelde al tegen IJsselmeervogels (4-2 verlies) en Spakenburg (2-2).

HISTORIE
GVVV gaat zaterdag voor de vijfde keer op bezoek op Spangen. De eerste twee competitieduels in de Tweede divisie leverden evenzoveel nederlagen op: 3-1 en 4-0. Vorig jaar werd met 3-2 gewonnen. Op 20 december 2011 vond de meest legendarische wedstrijd van GVVV op Het Kasteel plaats. In de derde ronde van de KNVB beker werd het eerste van Sparta na strafschoppen verslagen.

SELECTIE
Niek Oosterlee kan zaterdag in Rotterdam beschikken over een compleet fitte selectie. Ook Taoufik Adnane, die dinsdag tegen Kozakken Boys licht geblesseerd uitviel, is weer beschikbaar.

Jong Sparta - GVVV begint zaterdag om 15.30 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -