RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hercules op bezoek bij slecht gestart Lienden, Hoogland ontvangt ADO'20

HOOGLAND - In de Derde divisie B wil Hercules weer eens een driepunter pakken. Hoogland wil wegblijven uit de degradatiezone.

Zowel Hercules als Hoogland boekte tot dusver één zege, toevalligerwijs allebei in de eerste speelronde van de competitie. Hoogland versloeg toen Westlandia met 1-0, Hercules won met 3-0 bij ADO'20.

HOOGLAND
Die laatste ploeg is zondag op Langenoord de tegenstander van Hoogland. Na de slechte start heeft de ploeg van voormalig IJsselmeervogels-captain Raymond Bronkhorst zich goed hersteld. Met zeven punten staat ADO'20 op de zesde plaats. Hoogland is met zes punten tiende.

Trainer Raymond Prins kan weer beschikken over Lex Hienenkamp, die is hersteld van een hersenschudding. Henk Baum zit de laatste van vier duels schorsing uit en Coen Heus, die op de weg terug is na een blessure, doet ritme op in het tweede elftal.

HERCULES
Bij Hercules ontbreekt de geblesseerde aanvoerder Jeffrey Vlug, in de uitwedstrijd tegen FC Lienden. De degradant, onder leiding van Amersfoorter Hans van de Haar, is slecht aan de competitie begonnen. Lienden won nog niet en staat met drie punten op de 13e plaats.

Hercules heeft twee punten meer en staat elfde. De laatste keer dat beide ploegen elkaar troffen op de Abdijhof, was in het laatste jaar van de Topklasse. FC Lienden - Hercules eindigde toen in 1-1. Een jaar eerder, toen Hercules debuteerde in de Topklasse, werden de Utrechters in de Betuwe op een 7-1 nederlaag getrakteerd. Beide jaren werd FC Lienden overigens kampioen.

LIVE
Hoogland - ADO'20 begint zondag om 14.00 uur, bij FC Lienden - Hercules wordt om 14.30 afgetrapt. Beide duels zijn live te volgen via Radio M Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -