RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Spakenburg snakt naar eerste competitiezege

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg boekte woensdag in de KNVB beker de eerste zege van het seizoen. Tegen Hoofdklasser SDO werd het 2-0. Voor de Blauwen is te hopen dat daarmee de ban gebroken is: in de competitie wist de ploeg van John de Wolf nog niet te winnen.

Na twee gelijke spelen en drie nederlagen is Spakenburg voorlaatste in de Tweede divisie. Zaterdag staat de uitwedstrijd tegen promovendus Jong Volendam op het programma. Die ploeg won alleen de openingswedstrijd van het seizoen, heeft twee punten meer dan Spakenburg en staat twee plaatsen hoger.

WEER UIT

Opvallend in de planning van de KNVB is het feit dat Spakenburg in de zesde competitieronde al voor de vierde keer een uitwedstrijd speelt. Zaterdag dus in het stadion Volendam, waar de Blauwen in het kampioensjaar in de Derde divisie, twee jaar geleden, met 2-0 verloren.

John de Wolf kan niet beschikken over Roy Castien. De middenvelder zit de laatste van twee duels schorsing uit. Nathaniel Will en Olaf van de Sande zijn nog altijd geblesseerd.

LIVE

Jong Volendam - Spakenburg begint zaterdag om 15.00 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht