Sneijder baalt na nederlaag: "Dat neem ik mijzelf kwalijk"

© Orange Pictures
UTRECHT - DHSC-aanvoerder Rodney Sneijder baalde na de nederlaag van zaterdag tegen Feyenoord(4-2) enorm. De Utrechter had vlak voor rust de kans om de 1-3 binnen te werken maar tot zijn eigen ongenoegen faalde hij.
Sneijder rende met de bal op de keeper van de Rotterdammers af en leek zijn ploeg een goede dienst te bewijzen, maar dat gebeurde niet. "Dat neem ik mijzelf kwalijk, die bal moet erin", spreekt een teleurgestelde Sneijder tegen RTV Utrecht. De keeper hield de poging van de Utrechter tegen. "Maar goed het was niet alleen ik. We hadden nog meer 100 procent kansen. We hadden in de eerste helft een veel grotere voorsprong moeten hebben."
Rodney Sneijder baalde na afloop van zijn gemiste kans

TWEE GEZICHTEN

In de tweede helft kwam er een ander DHSC voor de dag dan de eerste helft. "De tweede helft hebben wij schandalig gevoetbald", spreekt Sneijder vol teleurstelling. "Er sluipt dan iets in de ploeg die tweede helft, maar ik weet niet wat het is. We gaan andere dingen, we moeten juist doen wat we de eerste helft doen. Er is nu geen man over boord, we zijn niet weggespeeld."
Trainer John Vink sloot zich bij Sneijder aan. "In de rust hebben we erop gehamerd dat er scherp begonnen moest worden. Na de gelijkmaker zag je het langzaamaan uit elkaar vallen. De tweede helft verliezen we vooral van onszelf", zegt de balende oefenmeester. "We hebben de eerste helft genoeg 100 procent kansen gehad. Als we met 6-1 voor stonden dan was daar niks over te zeggen. Al met al is het een frustrerende middag."
Trainer John Vink: "Je ziet het uit elkaar vallen"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.