GVVV knokt zich na vroege treffer naar overwinning

© RTV Utrecht / Arnold Schenk
VEENENDAAL - GVVV heeft zich in de Tweede Divisie naar een krappe overwinning geknokt op bezoek bij Jong Sparta Rotterdam. De Veenendalers voerden niet de boventoon op het veld, maar wel op het scorebord: 0-1.
Verslaggever Arnold Schenk over de winst van GVVV
Waar trainer Niek Oosterlee vorige week sprak over een heel slechte wedstrijd, had de oefenmeester deze zaterdag al snel een glimlach op zijn gezicht. Jeremy de Graaf werkte al in de derde minuut de 0-1 binnen.
Toch zou Oosterlee niet helemaal tevreden zijn over zijn ploeg, in het restant van het duel was het vooral Jong Sparta dat dicteerde. In het slot van de wedstrijd wist GVVV via Powel en De Graaf nog wel wat kansen te creëren maar de Rotterdammers lieten het beste spel zien.
Twee minuten voor het einde van het duel was er nog een grote kans voor Jong Sparta, maar doelman Johan Jansen van de Veenendalers was een sta-in-de-weg. GVVV knokte zich vervolgens, ondanks bloedstollende minuten in de blessuretijd, naar de overwinning.
3' Jeremy de Graaf [0-1]
GVVV klimt door de winst naar de achtste plek in de Tweede Divisie.