RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Opluchting bij GVVV: "Dit was heel lang spannend"

1/3
VEENENDAAL - Doelman Johan Jansen van GVVV haalde zaterdag na het laatste fluitsignaal opgelucht adem. Zijn ploeg won met 0-1, maar tegenstander Jong Sparta had de meeste kansen in het duel.

"Dit was heel lang spannend", begint Jansen zijn verhaal tegen RTV Utrecht. "Ik denk dat we wel een beetje van geluk mogen spreken, maarja boeie. Dit zijn fijne punten. We hebben knap de nul gehouden. Ik ben blij dat ik zelf ook een aantal keer belangrijk heb kunnen zijn."

Doelman Johan Jansen: "Fijne punten"


Invaller Corne Davelaar, hij kwam deze zomer over van DFS Opheusden, was trots op zijn debuut in de Tweede Divisie. "Ik kom uit Veenendaal dus daar ben ik hartstikke trots op. Ik voel me hier thuis", zo vertelt de 27-jarige verdediger. "Over het algemeen hadden wij een hele moeizame wedstrijd. We kwamen hier voor de punten en die hebben we dus dat is het belangrijkste."

Corne Davelaar was trots op zijn debuut in de Tweede Divisie


IJSSELMEERVOGELS
Volgende week neemt GVVV het op tegen regiogenoot en koploper van de competitie IJsselmeervogels. De Rooien zijn in vorm, zaterdag versloeg het regerend kampioen AFC met 5-1, maar dat maakt doelman Jansen niks uit. "Laat ze maar komen. Zij mogen gaan bewijzen dat ze om de titel gaan spelen en dan zien we wel."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -