RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hoogland-doelman Bruins hekelt gedrag bij ADO'20: "Kinderachtig"

1/3
HOOGLAND - Doelman Sebastiaan Bruins van Hoogland noemt het gedrag dat ADO'20 vertoonde zondag kinderachtig. Er werd bij de bezoekers, die met 1-2 wonnen, een blessure gefaked zodat de trainer kon ingrijpen.

Doelman Sebastiaan Bruins hekelt gedrag van ADO'20


Twee minuten voor het einde van de wedstrijd maakte Hoogland bij een 0-2 achterstand nog de aansluitingstreffer. Er was hoop teruggekomen in de ploeg op een gelijkspel. "In tien minuten twee keer scoren was helaas te veel gevraagd", zei doelman Bruins na afloop tegen RTV Utrecht.

Bruins was niet te spreken over gedrag van ADO'20. De sluitpost van de bezoekers ging een blessure faken. "Dat is kinderachtig en onsportief, een rare situatie vanuit hen. Maar goed ze pakken de punten en daar gaat het om."

LEREN
"We moeten leren dat we soms meer tijd hebben dan dat we denken", zo kijkt trainer Raymond Prins terug op het duel. "We moeten ons in balbezit echt gaan verbeteren."

Toen het 1-2 werd kreeg Prins een klein beetje hoop. "Hij moet dan goed vallen maar dat gebeurde niet. Over de hele wedstrijd gezien hadden we ook geen recht gehad op het punt."

Trainer Raymond Prins: "We moeten aan de bal rustiger worden"


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -