RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Twisker en Keneman tevreden met gelijkspel: "Lienden is gewoon een hele goede ploeg"

1/3
UTRECHT - Trainer Jochem Twisker van Hercules kan leven met het punt dat zijn ploeg haalde uit het duel met FC Lienden. "Zij hebben een ploeg die, als je kijkt naar de namen, gewoon heel veel kwaliteit herbergt. Als je kijkt naar het verloop van de wedstrijd ben ik wel tevreden met een punt."

Jochem Twisker (Hercules) in gesprek met Mark Kloostra


Twisker zag zijn ploeg de eerste helft veel moeite hebben, maar een aanvallende wissel - middenvelder Wouter Kenemans voor verdediger Ralph Hovestad - bracht daar verandering in. Juist in een fase dat misschien wel de 2-0 had kunnen vallen herpakte het Hercules van Twisker zich.

"Op dat moment hadden we moeite om druk op de bal te krijgen", zo vertelt Twisker. "We hadden toen behoudend kunnen blijven spelen, maar we besloten wat meer druk naar voren te geven. Dat pakte gelukkig goed uit."

Goudhaantje Wouter Kenemans (Hercules): "Mooi dat Tijani de bal breed legde"


De wissel leidde uiteindelijk tot de gelijkmaker. Invaller Kenemans was uiteindelijk het goudhaantje en daar was de jongeling uiteraard blij mee. "Heerlijk", aldus Kenemans. "Mooi ook dat Tijani hem breed legde, waardoor ik hem kon binnenwerken. Ik denk dat 1-1 op basis van de kansen wel terecht is. FC Lienden is, anders dan de ranglijst doet vermoeden, wel een goede ploeg met veel kwaliteit. Daarom denk ik dat het een goed resultaat is."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -