Jong FC Utrecht laat punten liggen tegen Helmond Sport

UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft zich in het duel met Helmond Sport vergeten te belonen. Na 90 minuten kwam de ploeg van trainer René Hake niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Het eerste half uur van de wedstrijd was er sprake van een gelijkopgaande strijd, maar het verdere uur van het duel was Jong FC Utrecht beter.
Helmond Sport kwam na 14 minuten op een 1-0 voorsprong. De inzet van Orhan Dzepar werd door Utrecht-doelman Fabian de Keijzer op ongelukkige wijze in zijn eigen doel gewerkt. Na rust kopte Junior van der Velden vanuit een hoekschop de gelijkmaker op het scorebord. Velanas raakte daarna nog de paal, maar het bleef bij een 1-1 gelijkspel.
Bij Jong FC Utrecht speelde Giovanni Troupée de hele wedstrijd mee. Hij had om speelminuten gevraagd bij de FC Utrecht-leiding.
Trainer René Hake over het gelijkspel
Giovanni Troupée in gesprek met René van den Berg
Op de ranglijst staat Jong FC Utrecht nu op een gedeelde vijfde plaats met 14 punten uit 8 duels. Koploper is NAC Breda. Vrijdag gaat de ploeg van René Hake op bezoek bij FC Dordrecht.